Направете сами миризливи потпури: Природен и декоративен освежувач за домот

Не само што ќе го освежите вашиот дом, туку и визуелно ќе го разубавите

Внимавајте: Зошто никако не смеете да користите миризлива хартија во боја?

Миризливата и обоена хартија е многу опасна по човечкото здравје, но и за околината...

Направете сами: Колоритни миризливи свеќи за вашиот дом, составени од мрсни боички

Што се случува ако решите да „боите“ надвор од линиите и да ја искористите оваа мрсна боичка за нешто сосема ново?

Направете сами: Миризлив ѓердан

Ѓерданите се дел од накитот кои скоро секоја жена сака постојано да ги има на себе, па токму затоа откријте како да направите миризлив ѓердан за оние денови кога не сакате да ставите парфем.

Направете сами: Миризлива свеќа во школка

За да имате убав спомен од летото во вашата соба, одвојте 5 минути од вашето слободно време и направете си интересна свеќа во школка.