Миранда Кер | Кафе пауза

Миранда Кер за есенската колекција на „Манго“

Шпанскиот бренд „Манго“ и за следната сезона подготвил многу интересна колекција. Во главната улога за презентација на колекцијата есен 2013 е ангелот Миранда Кер...

Ангелот Миранда Кер ќе презентира градник вреден 2,5 милиони американски долари

Таа ќе го носи градникот за време на ноемвриското шоу на ангелите како и за Божиќниот каталог.