Станете попродуктивни: 15-минутно правило кое ќе ви го промени животот на подобро!

Променете ги сите сфери од животот со помош на ова 15-минутно правило!

Инстинктивното однесување на бебињата: Првите 70 минути од животот на новороденчињата

Благодарејќи на внимателното набљудување на новороденчињата во текот на првите 70 минути по раѓањето, научниците дошле до неколку интересни сознанија.
Датум: 16 окт 2014
, Автор:

Како би изгледал Фејсбук испечатен на хартија?

Едно истражување направено врз 2.000 Британци открива дека во просек секој корисник на Фејсбук објавува по еден статус дневно, со просечна должина од 2 реда.