Најслатката мала куќа во која целосно ќе се заљубите

26 квадрати, совршено дизајнирани за мир и опуштање...

Топол минималистички стан во студената Москва

Минималистичкиот дизајн најчесто значи жртвување на топлината на станот за добивање на поголема функционалност, но од секое правило има отстапувања. Така е и во овој случај.