Бездомник станал милионер градејќи плажи во дворовите на луѓето

Понекогаш не знаете кој е вашиот повик сè додека не ве пронајде. Барем ова бил случајот со Ерик Вајт.

10 млади милионери кои не наследиле ниту денар од своите родители

Марк Закерберг не е единствениот, туку има и некои кои не се толку познати. Нека ве инспирираат овие десетмина од нив.