8 трикови како да се зближите со вашата нова мачка

Популарното верување е дека мачките не умеат да се поврзат со оние кои ги чуваат, но вистината и фактите се на страна на љубителите на овие животни.

Зошто треба да му дозволите на вашето куче да спие со вас во креветот?

Секој сопственик на куче има различно мислење и многумина веруваат дека не треба да им се дозволува на кучињата да спијат со вас.

Авантурите на четиригодишниот Џулијан и неговото големо куче Макс

Од слатките фотографии на интернет, дефинитивно ништо не може да ги симне од пиедесталот оние со малите деца и нивните миленици.

Фото: Како сопствениците на кучиња го гледаат својот миленик?

„Доколку нема кучиња во рајот, тогаш кога ќе умрам, сакам да одам онаму каде што одат тие“.