Мила Кунис | Кафе пауза

Мила Кунис започнала нов тренд: Најслатката фризура за оваа пролет

Мила Кунис одлучила да ја освежи својата фризура со мала, но одлична промена којашто е идеална за пролетната сезона.

Филм: Јупитер во подем (Jupiter Ascending)

Акција во некој далечен универзум...

Филм: Големиот и моќен волшебник од Оз (Oz the Great and Powerful)

Филм за вербата во сопствените способности