Меѓународна скијачка федерација - ФИС | Кафе пауза

Се одржа 16-иот „ФИС Сноуборд Куп – Попова Шапка 2014“

Натпреварувачи од Македонија, Србија, Хрватска, Бугарија, Босна и Херцеговина и Чешка си ги одмерија силите на патеката Ајдучка рамнина
Датум: 03 мар 2014
, Автор:

Промотивен ден на Попова Шапка „Сите на снег“

Под мотото „Сите на снег“ во сабота на Попова Шапка ќе се одржи промотивен ден во организација на Скијачката федерација на Македонија, Клубот Полар, Меѓународната скијачка федерација - ФИС и ЕЛЕМ Турс.
Датум: 20 фев 2014
, Автор: