5 хороскопски знаци кои не знаат да ја почитуваат туѓата приватност

Во нивното изразување едноставно фали суптилност и чувство за тоа во што треба, а во што не треба да се мешаат.
Датум: 17 сеп 2019
, Автор:

7 производи за чистење на вашиот дом кои никогаш не треба да ги мешате

Погрешно е верувањето дека ќе добиете подобри резултати доколку измешате повеќе производи за чистење на вашиот дом.

Која е разликата помеѓу зависта и љубомората?

Зависта и љубомората се две различни емоции кои честопати се мешаат. Можете да прашате десет луѓе за разликата помеѓу нив и ќе добиете десет различни одговори.

Како ќе изгледа ѕвезденото небо доколку нема градска светлина?

Фотографот Тиери Коен ни дава шанса да погледнеме како некои од најголемите градови би изгледале доколку би имале чисти неба и нималку градска светлина.

Работи кои e подобро да не ги помешате

Ви се случува да го ставите лебот во фиржидер, тенџерето во гардеробер, а кога ќе ви заѕвони телефонот, занесени во работата, да го залепите далечинскиот управувач на уво?
Датум: 07 апр 2013
, Автор:

12 златни правила за пријатен разговор

Добриот и пријатен разговор е клучот за започнување или зацврстување на односот кој го имате со некоја личност, а е и предуслов за добар помин.

Видео: Како се прави печатарската боја?

Питер Велфеар, ни покажува како се изработува бојата што се користи во печатарската индустрија, од мешање на основните состојки, нејзината фина обработка и страста која е неизбежен дел од процесот.
Датум: 06 окт 2010
, Автор: