Совршен мешап од големите хитови на Ед Ширан и Сем Смит

Иако се работи за песни со сосема различна тематика, тие се доста слични и одлично се дополнуваат.

Мешап кавер од 2 песни на Тејлор Свифт со кој и таа самата е опседната (исто како нас!)

И покрај тоа што овие песни се малку поразлични од оригиналите, сепак тие се подеднакво прекрасни за слушање.

Најпопуларните песни од 2013 помешани во една

Оваа година видеото е сочинето од делови од песните на Мајли Сајрус, Лорди, Макелмор, Тејлор Свифт, Дафт Панк, Имеџин Дрегонс, Ријана и други. Уживајте!