Како да ја осветлите косата со лимон?

Сакате да имате природна сјајна коса, но не сакате да ја оштетувате со хемиски процеси? Лесно е. Лимонот може да ви помогне да постигнете посветла нијанса, па дури и да си направите природни прамени.
Датум: 25 мај 2013
, Автор: