Самурајски ножеви за вашата модерна кујна

Овој креативен сет ножеви, кои изгледаат како традиционални јапонски мечеви кои ги користеле нивните храбри и почитувани самураи, се одличен додаток за вашата кујна.

Ескалибур – највисоката вештачка карпа за качување

Потеклото на нејзиното име е повеќе од очигледно. Наликува на меч, но со големина колку една 12-катница.
Датум: 02 јун 2012
, Автор: