Меѓу овие мечки се крие едно куче: Дали можете да го пронајдете за помалку од три минути?

Меѓу сите овие поларни мечки треба да пронајдете едно куче, а во просек потребни се 2 минути и 49 секунди за да го пронајдете. Дали сте подготвени да го срушите овој рекорд?

Кучиња кои изгледаат како мали мечиња

Густото крзно на овие кучиња предизвикува тие да изгледаат како минијатурни меки мечки кои би можеле по цел ден да ги гушкате.

Мечки кои се однесуваат како луѓе

На овие фотографии, мечките изгледаат како да размислуваат или да прават некои работи кои ние луѓето ги правиме секојдневно.
Датум: 25 мар 2014
, Автор:

Како се забавуваат мечките во Русија?

Што, всушност, прават по цел ден мечките на полуостровот Камчатка?

Неколку чудни и интересни факти за животните

Ако доволно ја вознемирите, камилата може да ве плукне. Таа е во состојба да изгуби 30% од телесната маса за да зачува вода. Оваа појава би го убила кое било друго животно.
Датум: 30 ное 2010
, Автор: