После метросексуалците доаѓа новата генерација тренди мажи – спорносексуалци

Пред 20 години, Марк Симпсон го воведе терминот метросексуалец, но тој е сега минато бидејќи најновиот тренди опис за мажи е спорносексуалци.
Датум: 11 јун 2014
, Автор:

Метросексуалци или „кремови“… речи модерни хомосексуалци

Да бидеме искрени кон самите себе, постои одредена слика за женственост и друга слика за она што БИ ТРЕБАЛО да претставува МАШКИ ПОЛ. Сите тие метросексуалци ми наликуваат на хомосексуалци кои сè уште не се откриле...
Датум: 09 дек 2012
, Автор: