Науката докажува дека скршеното срце не е само метафора

Науката докажува дека умственото страдање навистина може да му нанесе штета на срцето, а физичките реакции може да се поврзат со менталната болка.
Датум: 12 мар 2014
, Автор:

Книгите како храна за душата

Јас и пишаниот збор сме одличен пар. Знаеме да направиме договор, да имаме разбирање. Некој некаде запишал: „Носи го стариот капут, но купи си нова книга“. Но, која девојка не би сакала нов капут секоја сезона!?
Датум: 20 апр 2013
, Автор: