Мери Амбросова | Кафе пауза

Интервју со @mojafitnessmama: Прочитајте повеќе за фитнес програмите за мајки и животот во Киев на Мери Амбросова

Интервју со Мери Амбросова која доаѓа од Скопје, но живее во Киев веќе неколку години. Со што се занимава таа?