Експеримент: Колку е тешко да се излезе од ментална установа?

Дали некогаш сте си помислиле како е да бидете затворени во ментална установа иако сте совршено здрави?

Куќа од соништата (Dream House)

Филм за животните трагедии и за игнорирањето на суровата реалност со која мораме да се соочиме за да продолжиме со животот...
Датум: 13 јан 2012
, Автор: