4 работи кои многу менаџери не ги знаат за своите вработени

Иако постојат менаџери кои се добри и знаат како да се однесуваат со вработените, сепак, секогаш има нешто повеќе за да се научи.

Неколку грешки на менаџерите поради коишто добрите вработени си заминуваат

Скапа е цената којашто ја плаќа компанијата кога си заминуваат нејзините најдобри вработени.

Што нема да најдете во една продуктивна канцеларија?

Ова се нештата кои нема да ги најдете во една продуктивна и исполнета работна средина.
Датум: 31 мар 2015
, Автор:

Како да се надмине вечниот проблем во односот помеѓу менаџерите и вработените?

„Како и секогаш, у 5 за 12 ми рекоа да го средам документот“, „е стварно не можам да работам под притисок“, „цела работа ја направив тип-топ и едно фала не може да каже!“, „значи што и да направам пак сум у грешка“...
Датум: 29 јул 2014
, Автор: