Основни информации за зрната кафе

За да бидете сигурни во вкусот на кафето кое го пиете, најдобро е да си купите печени зрна кафе, кои се продаваат во маалски продавнички, а потоа вие бидете бариста кој ќе го сомеле, свари и на крај ќе го испие топлиот напиток.