Чудо на природата – неверојатни албино животни

Уникатните албино животни со неверојатна бела боја и ден денес се најголемата атракција во зоолошките и циркусите насекаде низ светот.

Мачки со различна боја на очите

Хетерохромија - појава која е одговорна за различната боја на очите кај овие мачиња. Погледнете ги.