Меколи Калкин | Кафе пауза

Интересни факти за „Сам дома“

По повод 20 години од првиот дел на ова легендарно филмско остварување кое го освои секое дете, еве неколку интересни факти, кои веројатно не сте ги знаеле.
Датум: 16 дек 2010
, Автор: