Мекиците од Стража лансираат Blues Burger King!

Мекиците од Стража денес го проширија менито со новиот Blues Burger King, или како што кратко ќе си го нарекуваме BB King.
Датум: 22 дек 2016
, Автор:

Еве го хитот за ова лето!

Неверојатно добри вкусови, прекрасен сладолед, новиот „Soft ice cream box“ е уште еден во низата новитети од рестораните на „Мекиците од Стража“.
Датум: 11 јун 2015
, Автор:

Нов ресторан на Мекиците од Стража во Гостивар!

Дали Мекиците од Стража се македонскиот Старбакс? После успешното отворање на ресторанот во Скопје, наскоро се отвора и нов ресторан во Гостивар!
Датум: 29 апр 2015
, Автор: