Совети од спиритуален медиум: Починатите сакаат да ги знаете овие 4 нешта!

Според Џејмс Ван Праг, еден од најпознатите светски спиритуални медиуми, смртта е само илузија и душата никогаш не умира.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #19

Време е да се подготвите за Денот на вљубените на секој можен начин. Веруваме дека ќе го одбележите со стил, а во меѓувреме, не заборавајте да се чувствувате љубовно. Напијте се по едно кафе со срце со вашиот љубен.
Датум: 07 феб 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #18

Уживате кога утрото ќе ви започне со весник и топло кафе, убаво засладено, декорирано, со многу пена на врвот. Две коцки шеќер, тазе кафе во зрна и омилениот печатен медиум на вашето биро - тоа е сè што треба...
Датум: 31 јан 2011
, Автор:

Дали дневните весници се неопходни?

Да не се разбереме погрешно, не велам дека е лошо да се добиваат плус информации, секоја информација е од некаква помош, полза... Но, зошто луѓето да дадат пари кога истото го имаат за себе само со еден клик?
Датум: 16 јан 2011
, Автор: