Италијанска кајгана: Идеален избор за вечера

Оваа кајгана на медитерански начин ќе ги освои сите ваши сетила.

Овој медитерански град е единственото место во светот каде што растат овие необични рози

Во Турција, недалеку од границата со Сирија, на бреговите на реката Еуфрат, постои регион кој привлекува посетители кои сакаат егзотика, античката историја и романса...