Меган Фокс во долна облека од Армани

Оваа фотосесија е направена за време на снимањето на рекламниот спот за долна облека на Армани, кој беше снимен во март оваа година.

Меган Фокс – заштитното лице на Армани

Меган Фокс веќе некое време соработува со модната куќа „Армани“. Иако во досегашните фотосесии, сме навикнале да ја погледнеме во долна облека, овој пат тоа не е случај.