Талентиран артист за тетоважи добива втора шанса за својата работа со протеза за рака

Многу луѓе во светот имаат тетоважи и секоја од нив има посебно значење во нивниот живот.

Совети за вашето прво тетовирање

Тетовирањето, особено кога се случува за првпат, претставува едно непријатно емоционално искуство...