Мајкрософт | Кафе пауза

13 интересни детали од животот на Бил Гејтс

Бил Гејтс е познат како еден од најбогатите луѓе на светот и голем филантроп. Овие факти за него се помалку познати.

Какви привилегии носи работата во некои од најголемите светски компании?

Што прават големите компании за да добијат на продуктивност?