Кожни ракавици со машнички за елегантен и шик изглед

Машничките даваат елеганција која ја потенцира женственоста, но во зависност од големината, формата и позицијата, можат да изгледаат и многу младешки и шик.
Датум: 24 јан 2014
, Автор:

Слатки и женствени фризури со машнички

Аксесоарите за коса лесно можат и на наједноставната фризура да ѝ дадат сосема поинаков изглед. Тоа правило најмногу важи за машните за коса, кои може да ги носите на секаква коса.
Датум: 02 јул 2013
, Автор:

Впечатлив маникир со машнички

Доколку треба да се подготвите за излегување набрзина, а притоа сакате да изгледате впечатливо, овој маникир е одлично решение. Не ви е потребно ниту многу време ниту којзнае какви вештини.
Датум: 28 мај 2013
, Автор: