Фризура: пунџа во форма на машна

Освежете го вашиот изглед со оваа необична пунџа во форма на машна.

Видео водич: Како најлесно да врзете лептир-машна?

Занимливо во ова видео е тоа што самата машна ве подучува како да го изведете тоа, без притоа да се вмешува човекот во покажувањето.

Слатки и женствени фризури со машнички

Аксесоарите за коса лесно можат и на наједноставната фризура да ѝ дадат сосема поинаков изглед. Тоа правило најмногу важи за машните за коса, кои може да ги носите на секаква коса.
Датум: 02 јул 2013
, Автор:

Разни стилови на машна-фризура за долга и за кратка коса

Фризурите со машни од коса делуваат невообичаено и откачено, но за среќа се лесни за правење.
Датум: 30 јун 2013
, Автор:

Прекрасни украси за коса кои можете да ги направите сами

Погледнете неколку интересни упатства со чија помош лесно можете да направите свои, уникатни додатоци за коса.