5 знаци дека еден сосема обичен маж е заљубен во вас

Погледнете ги 5-те начини на кои „просечниот“ маж покажува дека ве сака.

5 делови на машкото тело кои жените ги обожаваат

За промена, интересно е да дознаеме на што најмногу „паѓаат“ жените кога станува збор за машкото тело.
Датум: 06 апр 2014
, Автор:

Кога машкото е облечено во облеката на неговата девојка

Доколку некогаш сте се прашувале како би изгледало мажите да се облекуваа како жени, конечно ќе добиете одговорот.

Само пријатели или нешто повеќе?

Замислете дека вашата другарка која секогаш била покрај вас по секоја пропадната врска, всушност цело време се борела со поинакви чувства без да собере храброст да ви каже или едноставно без да има прилика за тоа.
Датум: 30 јун 2013
, Автор:

Повредено женско его vs. повредено машко его

Стереотипно за момците е тоа што најчесто болката кај нив има контраефект и ја лечат со поизразена агресивност или студеност, а можеби и глумење извесна рамнодушност и незаинтересираност. А мислите дека е така и кога се сами?
Датум: 07 окт 2012
, Автор:

Добри и лоши страни на врската со помладо момче

Старосната граница не е и не треба да биде пречка во ниедна врска, меѓутоа убаво е да се знаат добрите и лошите страни во односот кога девојката е постара од момчето.

Како до успешно пријателство помеѓу машко и женско?

Ако мажите беа од Марс, а жените од Венера, тоа би можело да објасни неколку општопознати стереотипни сфаќања за машко-женското пријателство.