Како правилно да разговарате со машките деца за сексот?

Денешните деца живеат со Интернетот, а родителите многу повеќе зборуваат со своите деца за овие теми. Во продолжение прочитајте ги овие совети што ќе ви помогнат полесно да разговарате со своите деца за сексот.

Истражување: Жените кои родиле машко бебе се изложени на поголем ризик од постпородилна депресија

Ова не се лоши вести бидејќи пораното идентификување на ризичните фактори значи подобра поддршка за жените.