12 работи за тестисите кои секој маж треба да ги знае

Доколку имавте некои дилеми за најосновните работи поврзани со тестисите, понатамошниот текст ги содржи објаснувањата.

Астрологијата и мислењето на мажите за половата еднаквост

Најголема слобода ќе ви дадат воздушните знаци, јарецот пак е отворено против правата на жените, а ракот...

Зачините како моќен афродизијак

Поради изобилството етерични масла кои ја поттикнуваат циркулацијата и ја будат сексуалната енергија, зачините имаат афродизијачко својство. Прочитајте што симболизирале тие во древното минато...
Датум: 23 ное 2011
, Автор: