машки часовници | Кафе пауза

Како се носи часовник и како да изберете вистински часовник за секоја пригода?

Иако е прифатливо да носите часовник во секоја пригода, постојат неколку основни правила за тоа како да го изберете вистинскиот часовник.
Датум: 23 јан 2021
, Автор: