10 навистина важни мудрости на Махатма Ганди кои ќе ви го променат животот

Неговите мудрости ги знаат голем број луѓе, но вистинската вредност се крие во нивната примена.

5 реченици на Махатма Ганди кои ќе ве инспирираат

Овие зборови на Махатма Ганди ќе ве инспирираат и мотивираат, а позитивните мисли секогаш одат заедно со шолја добро кафе.
Датум: 11 мар 2014
, Автор: