8 важни нешта кои сите матурантки треба да ги знаат за шминката на големата ноќ

Со цел да изгледате најдобро што можете за време на вашата матурска вечер, погледнете ги следниве неколку мејкап совети...

Познатите на својата матурска вечер

Засрамувачките матурски фотографии се чуваат вечно, но радувајте се што барем вашите не се расфрлани по целиот интернет, како на познатите. :)

Американска пита: 13 години од матура (American Reunion)

13 години по матурирањето, откачените јунаци пак се собираат за да се присетат на лудите авантури од минатото… и да доживеат нови...

Блеснете на вашата матурска прослава

Матурите се ближат, а возбудата кај матурантите сè повеќе расте. Без паника доколку сè уште немате одбрано фустан, фризура или шминка. Имате време да блеснете со сиот свој сјај.
Датум: 07 апр 2012
, Автор: