Девојки НЕ ги игнорирајте овие симптоми и посетете гинеколог веднаш!

Секоја жена знае дека е неопходно да се посети гинеколог 2 пати годишно.

Се роди првото бебе од успешна трансплантација на матка од мртов донор

Научниците одамна се обидуваат да им помогнат на жените кои или се родени без матка, или ја изгубиле поради медицински причини.

Можеби ги имате искусено, а можеби не: 9-те оргазми кои ги доживува жената

Оргазмот е врвот на сексуалното задоволство, а постојат дури 9 различни вида. Погледнете кои се тие.

Конечно е откриено што точно се случува со бебето кое го носи мајка која пуши цигари

Овие неверојатни снимки од фетус кој си го држи своето лице ни покажуваат како бебињата кои се изложени на цигари може да имаат забавен развој.

10 фасцинантни и помалку познати факти за женското тело

Еден од начините целосно да го засакате вашето тело е доколку го запознаете и однадвор и однатре.

Како се менува вагината во текот на годините?

Матката се шири до големина на голема лубеница во текот на бременоста, но потоа се враќа во првобитната состојба за период од 6 недели после породувањето. За жал, тоа не е случај со останатите делови од телото.
Датум: 13 ное 2014
, Автор:

Методи на контрацепција и заштита од несакана бременост

Листа со методи на контрацепција која ќе ви помогне полесно да одлучите кој е најдобриот начин да се заштите себеси од несакана бременост...