Масимо Дути | Кафе пауза

„Масимо Дути“ – колекција есен/зима 2013

Овогодишната колекција на Масимо Дути за есен/зима е фантастична.

Масимо Дути, колекција за жени, октомври, 2013

Женската колекција на Massimo Dutti, октомври, 2013, е за современи, урбани, деловни и космополитски жени. Присутни се кремасти, сиви, тегет и црни нијанси...
Датум: 14 окт 2013
, Автор: