Марјан Ѓорѓиевски | Кафе пауза

Добра доза смеа: Траумите од детството на Марјан Ѓорѓиевски

Ќе се потсетите на Босилка и „Опстанок“, Ѓорѓи Колозов во улога на Господ, кога одевте на слава со родителите и на уште многу други случки кои ќе ве вратат во минатото и убаво ќе ве изнасмеат.
Датум: 19 мај 2016
, Автор: