Цитати од Марлон Брандо – актер над актерите

„Телевизијата е измислена за и неписмените да имаат причина да носат очила.“
Датум: 20 сеп 2012
, Автор:

Незаборавни филмски реплики

„Ќе му направам понуда, која нема да може да ја одбие.“ - Марлон Брандо како Дон Вито Корлеоне во култниот „Кум“
Датум: 15 мар 2012
, Автор: