Фејсбук мјузикл

Слушнете ја приказната за Фејсбук и неговиот основач Марк Цукерберг, раскажана преку забавно музичко видео.
Датум: 22 мај 2012
, Автор:

Новиот дом на основачот на Фејсбук, Марк Цукерберг

Главниот виновник за појавувањето на социјалната мрежа Фејсбук, Марк Цукерберг си купи нова куќа во Пало Алто, Калифорнија. Тој за оваа луксузна куќа издвои 7 милиони американски долари.