Познатите низ објективот на Марк Хом

Работата на Марк Хом вклучува кампањи за модните куќи Гучи, Макс Мара и Гени, како и фотографии од најкреативните, најпознатите и највлијателните личности од нашето време. Дел од нив се: Иги Поп, Шер, Феј Доновеј, Кристофер Вокен...
Датум: 28 дек 2010
, Автор: