Марко Прокиќ | Кафе пауза

Белградскиот илустратор кој го освои Фејсбук со изложба во „Концепт 37“

Денес, кога мораме да признаеме дека со друштвените медиуми владеат стикери со животни, љубовни пораки, „self-help“ препораки и други разни цитати – ретко кој од нив навистина може да ни го задржи вниманието. Но, кога говориме за Марко, познатиот белградски илустратор и неговата стр
Датум: 20 мар 2014
, Автор: