Зошто најновата реклама на светскиот бренд „Dove“ ги налути луѓето ширум светот?

Сите се збунети како нешто олку контроверзно успеало да излезе во јавност во 2017 година!

Зошто скоро сите рачни часовници во рекламите го покажуваат истото време – 10:09?

Сте забележале ли дека показалките на скоро сите рачни часовници во рекламите покажуваат 10:09 часот, без оглед на брендот, големината или формата?

40 брилијантни реклами кои ќе ве насмеат, воодушеват и засрамат

Многупати сме виделе паметно реализирани маркетинг кампањи на кои им симнуваме капа. Затоа, никогаш не е премногу.
Датум: 22 ное 2013
, Автор:

Книгата може да ја промени приказната на твојот живот

Постерите прикажуваат настани од животот на една личност и како животниот тек може да се промени благодарение на добра и поучна книга.