Креативни цртежи на вратата од фрижидерот

Додека сите останати луѓе на светот закачуваат украсни магнети на својот фрижидер, Чарли Лејтон, кој работи како хонорарен дизајнер, својот ладилник креативно го трансформира во уметничко дело.

Мерцедес прекриен со 10 илјади пенкала

Дизајнерот Костас Шулер од Форествил, Калифорнија е автор на делото наречено “Mercedes Pens”.