Што е најслаткото нешто што ви го кажало вашето дете? Овој одговор ќе ви го стопи срцето!

Професорот по физика Ричард Мулер решил да го изведе експериментот со манчмелоу врз неговата 3-годишна внука, а резултатите биле нешто што навистина не го очекувал.
Датум: 03 окт 2018
, Автор:

Вашиот омилен десерт: Домашни манчмелоу колачиња

Вкусен, незаборавен и неверојатно едноставен рецепт

Кафе-позадина за вашиот десктоп #28

Ако кафето го искомбинирате со нешто слатко, мммм... добитна комбинација за убав ден. Оваа десктоп позадина буквално „ќе легне“ на екранот. Малецките слатки манчмелоу колачиња лебдат над густо кремасто кафе...
Датум: 11 апр 2011
, Автор: