Мантра за среќа: Моќни зборови што привлекуваат радост и пари во животот

Мантрата не е волшебно стапче кое ги исполнува сите ваши желби, но овие зборови можат значително да го променат текот на вашиот живот.

Откријте која е вашата мантра за 2019-та година според хороскопскиот знак

Започнете ја оваа година вооружени со моќта на мантрите што можат да го променат вашиот живот.

10-те најдобри мантри за вашите следни медитации

Тие најчесто се свети по природа, зборовите и звукот ве поткреваат и ви помогаат да се фокусирате во текот на медитацијата. Со други зборови, мантрите се дизајнирани за да ве променат...

Која е вашата мантра од еден збор според хороскопскиот знак?

Секој хороскопски знак има нешта што треба да ги научи...

10 мантри против драма, стрес и грижи

Што е она што ги предизвикува стресот и драмата во нашиот живот?

Мантра на денот: Денес, сетете се да дишете

Денес, слушајте го биењето на вашето срце и сетете се дека сте тука.

8 мантри кои ќе ви помогнат да го отворите умот и да престанете да им судите на другите

Можеби една од најважните работи кои ќе ги научите е да се откажете од потребата да им судите на другите.

3 позитивни мантри кои ќе го направат вашиот живот подобар и посреќен

Шеријана Бојл собрала бројни мантри и слогани кои се создадени за полесно да се борите со најголемите животни предизвици.

Инспиративни мантри кои треба да си ги повторувате секој ден иако се клише

Понекогаш кога ни недостасува мотивација или имаме лош ден, повторувањето на некоја мантра навистина може да помогне.

5 мантри кои ќе ви помогнат да станете личноста која сакате да бидете

Факт е дека никогаш нема да бидеме навистина среќни доколку не го дадеме максимумот од себе во што и да е она на што го посветуваме нашето внимание...

Оттргнете го чувството на вина од себеси

Најдобар начин да го намалите стресот е да ја тргнете вината од себе најбрзо што можете. Прилагодувајќи го вашиот однос кон работите, ќе мора да направите позитивни промени.