Модни трендови за eсен, 2014

Летото одамна заврши и време е да се препуштиме на постуденото време и потоплата облека. Џемпери во разни бои, интересни капути и јакни и чизмите до глужд се меѓу главните карактеристични парчиња за есен.
Датум: 15 окт 2014
, Автор:

Бурбери – колекција пролет/лето 2012

Под креативната визија на Кристофер Бејли, секој аспект од модниот бренд Бурбери се развива со модерна и чиста експресија која ги задржува оригиналните вредности и традиции од времето кога била основана во 1856 година.
Датум: 03 феб 2012
, Автор: