Дознајте која е вашата најголема мана според хороскопскиот знак

Некои луѓе претерано размислуваат, некои се перфекционисти, а некои, пак, не можат да излезат од нивната зона на удобност.

Зошто треба да занемарите некои мани кај вашиот партнер?

Никој не е совршен и често ќе треба да се одлучите на некаков компромис. Еве неколку причини кои ќе ве натераат да помислите два пати пред да започнете цела кавга...
Датум: 21 окт 2013
, Автор:

И љубовта поминува низ 9-месечно раѓање

Раѓањето на една љубовна врска со добра перспектива пред себе, трае околу 9 месеци, исто колку и целиот период во бременоста, до раѓањето на новиот живот.

10 знаци дека тој е вистинскиот човек за вас

Дали вашата врска е минлива или е тоа долготрајна љубов, е вечно прашање за кое жените размислуваат повеќе од мажите.
Датум: 15 дек 2011
, Автор: