Згодни и неодоливи: Како изгледа денот на најуспешните машки модели во Македонија?

Сигурни сме дека следниве машки модели што ги одбравме ќе им станат инспирација на младите момци.

Дами, исплакнете ги очите: Холанѓани кои ќе ви го свртат паметот

Кој би помислил дека Холанѓаните се толку добри фраери?

Куче дотерано во машка дизајнерска облека

Не се случува често да наидете на толку добро облечено куче како ова, кое е подотерано од повеќето луѓе кои шетаат по улиците. :)