мандала | Кафе пауза

Тест: Изберете мандала и откријте изненадувачки детаљ за вашата личност

Дали знаевте дека мандалата покрај тоа што може да ви помогне при медитација, носи и скриена порака за вашата личност? Доволно е да изберете една од овие мандали и да откриете за што станува збор.

Тест: Одберете една златна мандала и дознајте што треба да направите уште денес

За да погледнете во себе и да го чуете вашиот внатрешен глас, вие мора да најдете начин да го паузите свесното размислување.

Одберете мандала и откријте ја пораката од вашето поголемо јас

Вашето поголемо јас секогаш е со вас и ве води низ животот. Но, како да ги добиете пораките што сака да ви ги прати?